×

LOKACIONET

1Zyrat Qëndrore

Autostrada Tiranë - Durrës, Km 8-të, TiranëTel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Rruga Myslym Shyri, Kulla III, TiranëTel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlorë

Lagjia 28 Nëntori, Pall. Deneko, VlorëTel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosovë

Autostrada Prishtinë - Mitrovicë, Km 3-të, Shkabaj,
Prishtinë, KosovëTel: +381 287 53056

5Shop 2 Tirana
         Kondicionim

Blv. Zhan D'Ark, pranë Ministrisë së Jashtme, TiranëTel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

ORARET E TEMPLE SHOWROOM

E Hënë - E Premte
8:00 - 18:00
E Shtunë
8:00 - 17:00

HITECH LINE MONOSPLIT

Mural

V-DESIGN DC INVERTER

Një produkt për këdo që është në kërkim të një dizajni inovativ dhe tërheqës. Sistemi i ri i hapjes për futjen e ajrit, i kondicionerit mural monosplit V-DESIGN DC inverter, e bën njësinë të përshtatshëm për instalim në ambientet rezidenciale duke përdorur teknologjinë High-Tech.

FLEXY Line DC INVERTER

5 kapacitete: 2.34 ~ 7.03 kW. Klasi i energjisë në ftohje dhe ngrohje: A ++ / A +. Ventilim 3D me një rang të gjerë të shpërhapjes së ajrit. Dopio inklinim i motorrizuar i fletëve. Shpërhapje bi-direksionale në varësi të modalitetit të operimit. 12 shpejtësi ventilatori (ventilator me kontroll DC Inverter).

HITECH LINE MONOSPLIT

Kasetë

FLEXY Line DC INVERTER - KASETË 60 x 60

2 kapacitete: 3.51 ~ 5.00 kW. I vogël dhe i përshtatshëm. Integrim i thjeshtë brenda tavanit. Shpërndarje e ajrit deri në 360°. Kuti elektrike e integruar brenda trupit. Disponibël për integrimin e ajrit të jashtëm. Vendosje e kompesimit të sondës brenda dhomës së temperaturës në ngrohje (në bordin e kontrollit).

FLEXY Line DC INVERTER - KASETË 84 x 84

4 kapacitete: 7.03 ~ 16.12 kW. Pompë kullimi i kondesës. Panel me difuzion të ajrit deri në 360 °; rreze e madhe e oshilimit të fletëve deri në 40 °. Dimensione kompakte: vetëm 245 mm lartësi (modelet nga 7.03 deri në 10.55 kW), përsosmërisht i integrueshëm në tavanet e ngushta.

HITECH LINE MONOSPLIT

Kanalor

FLEXY Line DC INVERTER - KANALOR

6 kapacitete: 3.51 ~ 15.82 kW. Mundesi rikuperimi i ajrit nga prapa dhe poshtë në varësi të kërkesave të instalimit. Lartësi prej vetëm 210 mm për modelet nga 3.51 në 5.28 kW. I disponueshëm për integrimin me ajrin e jashtëm. Kuti elektronike e ndarë prej trupit të kondicionierit. Pompë kullimi i kondesës.

HITECH LINE MONOSPLIT

Dysheme

FLEXY Line DC INVERTER - CONSOLE

1 nivel fuqie: 3.52 kW. Gjatësi prej 210 mm. Shpërndarje duale e ajrit. Flitri anti-formaldehid largon formaldehidet prej ambientit, gazin e çliruar prej pajisjes, i cili irriton membranat dhe syte, dhe përbën një kancerogjen potencial. 5 shpejtësi ventilimi.

FLEXY Line DC INVERTER - DYSHEME & TAVANOR

5 kapacitete: 3.51 ~ 15.82 kW. Dy tipe instalimi (dysheme ose tavanor). Shpërndarje duale e ajrit. Oshilim vertikal i fletëve të shkarkimit dhe kënd i gjerë i shpërndarjes së ajrit (për të dy tipet). Komandim i alarmit dhe Terminalit on / off.

HITECH LINE MULTISPLIT

Njësitë e Jashtme

Linja Flexy Multisplit DC Inverter për kondicionimin e ambienteve të shumta. Një njësi e jashtme e vetme kondicionon deri në 5 dhoma, dhe duke u kombinuar me njësitë e brendshme integrohet në çfarëdo lloj dekori shtëpie. Njësitë e jashtme janë të pajisura me teknologjinë Sine Wave Inverter Technology 180° e cila redukton nivelin e zhurmave dhe rrit efiçiencën e energjisë në frekuenca të ulta.

Njësitë e jashtme 4.10 kW - Dual

Sine Wave Inverter Technology: 180°

Njësitë e jashtme 5.20 kW - Dual

Sine Wave Inverter Technology: 180°

Njësitë e jashtme 6.10 kW - Trial

Sine Wave Inverter Technology: 180°

Njësitë e jashtme 7.90 kW - Trial

Sine Wave Inverter Technology: 180°

Njësitë e jashtme 8.21 kW - Poker

Sine Wave Inverter Technology: 180°

Njësitë e jashtme 10.60 kW - Poker

Sine Wave Inverter Technology: 180°

Njësitë e jashtme 12.30 kW - Penta

Sine Wave Inverter Technology: 180°
TOP