×

LOKACIONET

1Zyrat Qëndrore

Autostrada Tiranë - Durrës, Km 8-të, TiranëTel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Rruga Myslym Shyri, Kulla III, TiranëTel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlorë

Lagjia 28 Nëntori, Pall. Deneko, VlorëTel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosovë

Autostrada Prishtinë - Mitrovicë, Km 3-të, Shkabaj,
Prishtinë, KosovëTel: +381 287 53056

5Shop 2 Tirana
         Kondicionim

Blv. Zhan D'Ark, pranë Ministrisë së Jashtme, TiranëTel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

ORARET E TEMPLE SHOWROOM

E Hënë - E Premte
8:00 - 18:00
E Shtunë
8:00 - 17:00

COOLBOX - KONDICIONERI PORTABËL

Karakteristikat kryesore

 • Dizajn modern

 • Freski në verë dhe ngrohje në dimër (me rezistencë elektrike)

 • 5 shpejtësi ventilimi në ftohje

 • Panel kontroll me ekran dhe pulsues me ndjeshmëri të lartë, i cili mundëson shfaqjen dhe rregullimin e të gjithë parametrave të funksionimit

 • Bllokim automatik i funksioneve operative në rast keqfunksionimi

 • Tub i zgjeruar për largimin e ajrit, për përdorim gjatë natës

 • Telekomandim me rreze infra të kuqe

DRYBOX - DEHUMIDIFIKATORI

Karakteristikat kryesore

 • Dehumidifikator rezidencial: modeli 16 Lt/ditë (DHM 16-A1) për ambiente të vogla dhe modeli me kapacitet të madh 80 Lt/ditë (DHM 80-A1) për ambiente me dimensione të mëdha

 • Antipiretik R134A (DHM 16-A1) dhe antipiretik R410A (DHM 80-A1)

 • 2 shpejtësi ventilimi të ajrit

 • Kontrollues dixhital (Deumidistat) për detektimin dhe kontrollin e lagështisë

 • Serbator prej 2.5 litrash (DHM 16-A1); serbator prej 9.0 litrash (DHM 80-A1)

 • Mundësi kullimi i kondesës

TOP