×

LOKACIONET

1Zyrat Qëndrore

Autostrada Tiranë - Durrës, Km 8-të, TiranëTel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Rruga Myslym Shyri, Kulla III, TiranëTel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlorë

Lagjia 28 Nëntori, Pall. Deneko, VlorëTel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosovë

Autostrada Prishtinë - Mitrovicë, Km 3-të, Shkabaj,
Prishtinë, KosovëTel: +381 287 53056

5Shop 2 Tirana
         Kondicionim

Blv. Zhan D'Ark, pranë Ministrisë së Jashtme, TiranëTel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

ORARET E TEMPLE SHOWROOM

E Hënë - E Premte
8:00 - 18:00
E Shtunë
8:00 - 17:00

NGROHËSI "HEAT WATER" - 190 LT

Karakteristikat kryesore

 • Volumi i akumuluar: 190 litra (serbatori i akumulatorit i përbëre prej çelik karboni dhe i veshur me porcelan)

 • Fuqia termike nominale e kompresorit: 1.5 kW rezistenca elektrike e disponueshme: 1,0 kW)

 • COP e matur 3.5

 • Temperatura e ujit të ngrohtë sanitar: 65 ° C (70 ° C duke shtuar një rezistencë elektrike)

 • Funksionim si pompë ngrohje nga 5°C deri në 43°C të ajrit të aspiruar(deri në -30°C me rezistencë elektrike)

 • Shpejtësia maksimale e regjimit të plotë: 260 minuta me uje në temperaturat nga 15°C deri në 45°C

NGROHËSI "HEAT WATER" - 300 LT

Karakteristikat kryesore

 • Volumi i akumuluar: 300 litra (serbatori i akumulatorit i përbërë me çelik inoks)

 • Integrim me panel diellor termik

 • Fuqia termike nominale e kompresorit: 3 kW (rezistenca elektrike e disponueshme: 1,5 kW)

 • COP nominale 3,6

 • Uji sanitar i prodhuar deri në temperaturë 60°C (65°C me ndihmën e rezistencës elektrike)

 • Funksionim si pompë ngrohje nga -7°C deri në 43°C të ajrit të aspiruar(deri në -30°C me rezistencë elektrike)

 • Shpejtësia maksimale e regjimit të plotë: 203 minuta me uje në temperaturat nga 15°C deri në 45°C

TOP