×

LOKACIONET

1Zyrat Qëndrore

Autostrada Tiranë - Durrës, Km 8-të, TiranëTel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Rruga Myslym Shyri, Kulla III, TiranëTel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlorë

Lagjia 28 Nëntori, Pall. Deneko, VlorëTel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosovë

Autostrada Prishtinë - Mitrovicë, Km 3-të, Shkabaj,
Prishtinë, KosovëTel: +381 287 53056

5Shop 2 Tirana
         Kondicionim

Blv. Zhan D'Ark, pranë Ministrisë së Jashtme, TiranëTel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

ORARET E TEMPLE SHOWROOM

E Hënë - E Premte
8:00 - 18:00
E Shtunë
8:00 - 17:00

Ne bëjmë të mundur që sistemi juaj i automatizimit t’jua bëjë jetën
më të përshtatshme, më të sigurt dhe më argëtuese

HOME AUTOMATION

Përmirësim i jetesës dhe menaxhim i burimeve

Përfytyroni ndërsa kaloni portën e shtëpisë tuaj, dritat ndizen dhe ju urojnë mirëseardhjen në shtëpi. Sapo hyni brenda, dritat ndryshojnë për t'iu përshtatur humorit tuaj nëse jeni duke festuar me miqtë, keni një darkë romantike apo planifikoni një mbrëmje përpara televizorit me familjen. Kjo është Home Automation, e cila përmirëson jetën tuaj duke ju mbajtur të sigurtë, duke kursyer konsumin e energjisë dhe duke e kthyer shtëpinë tuaj në një lojë pas një dite të lodhshme pune.
Për më tepër, nëpërmjet një kompjuteri apo aparati celular, ju mund të komandoni pajisjet e shtëpisë suaj edhe kur jeni larg saj.
Përpos ambienteve të banimit, automatizimi sot ka marrë rëndësi edhe në ambiente e godina si shkolla, biznese, godina industriale, qendra tregtare, etj. Ne ofrojmë gjithçka për çdo standard dhe mënyrë jetese duke projektuar dhe realizuar gjithçka ju dëshironi falë një ekipi të specializuar i cili do t'ju udhëheqë në procesin e krijimit të Home Automation, duke e bërë ëndrrën tuaj realitet.
TOP