×

LOKACIONET

1Zyrat Qëndrore

Autostrada Tiranë - Durrës, Km 8-të, TiranëTel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Rruga Myslym Shyri, Kulla III, TiranëTel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlorë

Lagjia 28 Nëntori, Pall. Deneko, VlorëTel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosovë

Autostrada Prishtinë - Mitrovicë, Km 3-të, Shkabaj,
Prishtinë, KosovëTel: +381 287 53056

5Shop 2 Tirana
         Kondicionim

Blv. Zhan D'Ark, pranë Ministrisë së Jashtme, TiranëTel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

ORARET E TEMPLE SHOWROOM

E Hënë - E Premte
8:00 - 18:00
E Shtunë
8:00 - 17:00
PREV
NEXT

ATY KU BUKURIA E NATYRËS DHE MUNDËSIA
PËR TË MARRË AJËR TË PASTËR
BËHEN PJESË E VLERAVE TË JETËS.

rreth ajrit të kondicionuar

Albaelettrica është e specializuar në fushën e ajrimit të kondicionuar. Kompania jonë ofron për tregun një gamë të gjerë produktesh për përdorim rezidencial, komercial dhe industrial të cilësisë më të lartë të kondicionimit si dhe një gamë të plotë të shërbimeve për këto pajisje. Albaelettrica është distributori zyrtar i vetëm i Mitsubishi Heavy Industries (kompani lider në tregun global) dhe Hokkaido për Shqipërinë. Ne ofrojmë produkte të cilësisë së lartë dhe të standardeve evropiane, me efikasitet të lartë të energjisë dhe ekologjike që plotësojnë nevojat e çdo konsumatori. Stafi i kualifikuar është gjatë gjithë kohës i përkushtuar dhe gjithmonë i gatshëm për të ofruar zgjidhjet e duhura tekniko-inxhinierike në përputhje të plotë me nevojat dhe preferencat e konsumatorëve, në raportin më të mirë të cilësisë mbi çmimin. Parimet tona të biznesit që na bëjnë të rritemi çdo ditë më shumë janë cilësia e punës dhe kujdesi ndaj klientit.

shërbimet kryesore

Sektori i kondicionimit të ajrit i Albaelettrica ofron këto shërbime kryesore:

  • Projektimi dhe planifikimi i sistemeve të ftohjes
  • Suport teknik dhe inxhinierik
  • Sisteme kabllimi monosplit dhe multisplit
  • Instalim sistemesh me pompë nxehtësie ajër-ajër dhe ajër-ujë
  • Mirëmbajtje periodike

PRODUKTET

Mitsubishi Heavy Industries

Inovacioni teknologjik dhe pjesa kërkimore, të ndjekura për më shumë se një shekull, sjellin rezultate të shkëlqyera të arritura nga kondicionerët Mitsubishi Heavy Industries dhe nga sistemet për prodhimin e ujit të ngrohtë.

Hokkaido

Hokkaido është markë e Termal Group, dhe është pozicionuar mirë në tregun italian dhe evropian të ajrimit të kondicionuar, duke ofruar cilësinë si përgjigje ndaj kërkesave të ndryshme të përdoruesëve, instaluesëve dhe dizenjuesëve.

Vortice

Vortice është një grup multinacional që vepron nëpërmjet filialeve të tij ose nëpërmjet distributorëve lokalë në më shumë se 90 vende të botës, në sektorët e ventilimit për rezidenca private, për ambjente komerciale dhe industriale si dhe trajtimin e ajrit në përgjithësi.

PARTNERËT
TANË

NE NDODHEMI SI MË POSHTË

Albaelettrica - Air Conditioning

Albaelettrica është e specializuar në fushën e ajrimit të kondicionuar. Albaelettrica është distributori i vetëm zyrtar i Mitsubishi Heavy Industries (kompani lider në tregun global) dhe Hokkaido për Shqipërinë.

TOP