×

LOKACIONET

1Zyrat Qëndrore

Autostrada Tiranë - Durrës, Km 8-të, TiranëTel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Rruga Myslym Shyri, Kulla III, TiranëTel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlorë

Lagjia 28 Nëntori, Pall. Deneko, VlorëTel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosovë

Autostrada Prishtinë - Mitrovicë, Km 3-të, Shkabaj,
Prishtinë, KosovëTel: +381 287 53056

5Shop 2 Tirana
         Kondicionim

Blv. Zhan D'Ark, pranë Ministrisë së Jashtme, TiranëTel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

ORARET E TEMPLE SHOWROOM

E Hënë - E Premte
8:00 - 18:00
E Shtunë
8:00 - 17:00

Materialet tona elektrike ofrojnë cilësi të lartë dhe besueshmëri
duke iu përgjigjur çdo kërkese të klientelës

MATERIALE ELEKTRIKE

Portofoli ynë i plotë përputhet me kërkesën tonë për cilësi.

Portofoli ynë i plotë me të gjitha llojet e materialeve elektrike na bën shpërndarësin më të rëndësishëm të këtyre produkteve. Bashkëpunimi shumëvjeçar me firmat më në zë të prodhimit të tyre na ka dhënë mundësi të ofrojmë çmimet më konkurruese në tregun shqiptar. E gjithë kjo është arritur falë kërkesës tonë për cilësi në përzgjedhjen e produkteve si dhe konsulencës profesionale që ofrohet nga një ekip ekspertësh të kualifikuar.
Me njohuri të shkëlqyer për materialet që ofron, të angazhuar në lidershipin e teknologjisë, me ekspertizë dhe histori të gjatë të inovacionit, Albaelettrica ofron koleksionin më të madh në industrinë e materialeve elektrike me performancë të lartë.
TOP