×

LOKACIONET

1Zyrat Qëndrore

Autostrada Tiranë - Durrës, Km 8-të, TiranëTel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Rruga Myslym Shyri, Kulla III, TiranëTel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlorë

Lagjia 28 Nëntori, Pall. Deneko, VlorëTel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosovë

Autostrada Prishtinë - Mitrovicë, Km 3-të, Shkabaj,
Prishtinë, KosovëTel: +381 287 53056

5Shop 2 Tirana
         Kondicionim

Blv. Zhan D'Ark, pranë Ministrisë së Jashtme, TiranëTel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

ORARET E TEMPLE SHOWROOM

E Hënë - E Premte
8:00 - 18:00
E Shtunë
8:00 - 17:00

Ju udhëzojmë gjatë gjithë proçesit që nga fillimi deri në fund
Shërbime të përshtatura për të përmbushur nevojat tuaja

PROJEKTIM INXHINIERIK

Projektim profesional dhe shërbim cilësor

Projektimi i specializuar ofrohet në shumë fusha të inxhinierisë elektrike që nga instalimet civile dhe industriale, deri tek impiantet speciale si mbrojtja kundër vjedhjes, kundër zjarrit, CCTV, TV-SAT, Videocitofoni, Home Automation, BMS, etj. Misioni ynë, si në të gjitha fushat e tjera që ne veprojmë, është të ofrojmë cilësinë më të mirë të shërbimeve profesionale për kientët tanë, në një mjedis të kënaqshëm për ta, duke patur qëllim kryesor standardet, cilësinë, buxhetin dhe zbatimin me përpikmëri të projekteve. Stafi ynë garanton përpikmëri dhe bashkëpunim të ngushtë me klientin në çdo hap të projektit dhe janë të kualifikuar për të kryer dizenjimin dhe instalimin e impianteve të ndryshme, që nga ato të thjeshtat e deri tek më të ndërlikuarat, në të gjitha nivelet e licensuara.
TOP