×

LOKACIONET

1Zyrat Qëndrore

Autostrada Tiranë - Durrës, Km 8-të, TiranëTel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Rruga Myslym Shyri, Kulla III, TiranëTel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlorë

Lagjia 28 Nëntori, Pall. Deneko, VlorëTel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosovë

Autostrada Prishtinë - Mitrovicë, Km 3-të, Shkabaj,
Prishtinë, KosovëTel: +381 287 53056

5Shop 2 Tirana
         Kondicionim

Blv. Zhan D'Ark, pranë Ministrisë së Jashtme, TiranëTel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

ORARET E TEMPLE SHOWROOM

E Hënë - E Premte
8:00 - 18:00
E Shtunë
8:00 - 17:00

MILWAUKEE NË SHQIPËRI

"Nothing but HEAVY DUTY"

Veglat e Punës!

Kemi kënaqësinë t’ju informojmë që kompania jonë, e cila operon në tregun shqiptar prej më shumë se 20 vitesh, ofron tashmë për herë të parë për tregun vendas, marketimin e veglave të punës nga Milwaukee.

Milwaukee, kompani Amerikane, prej 85 vitesh udhëheq industrinë e prodhimit të veglave profesionale të punës dhe aksesorëve. Me performance të lartë dhe jetëgjatësi, veglat e punës Milwaukee ofrojnë zgjidhje inovative për produktivitet sa më të lartë.

Kompania vazhdon të vendosë standarte, duke synuar përdoruesit profesionistë të veglave të punes me një linjë prodhimi që përfshin më shumë se 500 lloje veglash dhe mbi 3500 lloje aksesorësh. Ashtu si gjithmonë, angazhimi për cilësinë mbetet i palëkundur.

Cilësia është projektuar duke përdorur teknologjinë më të avancuar të prodhimit. Kompania i përshtatet nevojave në ndryshim të përdoruesëve, duke vendosur theksin tek zhvillimet e shpejta të produktit.

Për më shumë detaje ju lutem na kontaktoni dhe ne do të jemi më shumë se të lumtur t’ju ndihmojmë.

Zbulo më tepër!

Për më shumë produkte vizitoni menu-në "Veglat e Punës" tek menu-ja kryesore!

SHKARKONI

Shkarko Milwaukee EU Catalogue 2018 EMEA

Shkarko Milwaukee Accessories Catalogue 2018-2018 EMEA

Shkarko Milwaukee Electrician Leaflet 2017-2018

Shkarko Milwaukee Electrician Leaflet 2017-2018

Shkarko Milwaukee Automotive Brochure Leaflet 2017-2018

TOP