×

LOKACIONET

1Zyrat Qëndrore

Autostrada Tiranë - Durrës, Km 8-të, TiranëTel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Rruga Myslym Shyri, Kulla III, TiranëTel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlorë

Lagjia 28 Nëntori, Pall. Deneko, VlorëTel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosovë

Autostrada Prishtinë - Mitrovicë, Km 3-të, Shkabaj,
Prishtinë, KosovëTel: +381 287 53056

5Shop 2 Tirana
         Kondicionim

Blv. Zhan D'Ark, pranë Ministrisë së Jashtme, TiranëTel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

ORARET E TEMPLE SHOWROOM

E Hënë - E Premte
8:00 - 18:00
E Shtunë
8:00 - 17:00
PREV
NEXT

Kjo është arkiva e punëve kreative dhe ju ofron inspirimet më të fundit nga reklama interaktive dhe ajo në televizion.

Ne punojmë me frymëzim, kreativitet, inteligjencë dhe integritet.

FUSHATA E REKLAMES “NDRIÇOJE PASIONIN TEND”

“Ndriçoje pasionin tënd” promovoi hapjen e showroom-eve tona “Temple”, me një set prej tre reklamash televizive. Idea kryesore qëndron në impaktin që drita ka në jetën dhe profesionin tonë çdo ditë.
Në reklamën e parë televizive “Ndriçoje pasionin tënd” çifti i baletit kërcen me shumë pasion nën efektin e dritës që konturon lëvizjet e tyre. Është drita ajo që i bën ata të ndjejnë emocione të thella.
Reklama e dytë televizive “Ndriçoje pasionin tënd”, pasqyron një violinçelist të famshëm dhe interpretimin e tij pasionant të nje muzike të ndjerë. Violinçeli është një instrument shpirtëror, tepër i dashur dhe kjo është arsyeja pse zgjodhëm specifikisht këtë kategori muzikore. Drita në skenë bëhet një burim i pafund frymëzimi.
Reklama e tretë televizive “Jepi dritë ëndrrave të tua” shfaq një vajzë të re dhe të bukur me një buzëqeshje mahnitëse, rrëzëllitëse. Mesazhi që japim është: drita na i bën me shpejt ëndrrat realitet, duke na ndriçuar me fragmente lumturie

PRODUKSIONI TV

Fushata “Ndriçoje pasionin tënd” u zhvillua nga Genta Druga, drejtuese kreative në Albaelettrica dhe nga Redvis Mazi, regjizor dhe menaxher produksioni i njohur.

Video është forma jonë e komunikimit. Nëpërmjet videove ne ju ofrojmë mënyra për të vlerësuar akoma më shumë produktet tona. Ato ju lejojnë të shihni se si pajisjet dhe produktet tona funksionojnë, kështu ne ju japim informacion shtesë për të gjithë ju që dëshironi të blini. Mos harroni, janë detajet e vogla ato që bëjnë diferencën.

Ne përpiqemi të përcjellim informacion të pasur që t’ju transmetojë emocione, emocione që vetëm ndriçuesit tanë mund të japin.

Kjo është mënyra jonë e të treguarit se çfarë janë produktet tona. Shikoni tani koleksionin tonë fantastik të videove.

FACEBOOK

12000 +

INSTAGRAM

400 +

LINKED IN

100 +

YOUTUBE

10 +

PINTEREST

500 +
TOP