×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM
Albaelettrica-Headquarters

INDUSTRI NDRIÇIMI

OFRUESI KRYESOR NË TREG

SHËRBIME SUPERIORE QË PËRMBUSHIN NEVOJAT E KLIENTËVE

GJITHMONË TË ANGAZHUAR PËR STANDARDE TË LARTA ...

…. VEPROJMË ME PËRGJEGJSHMËRI

DUKE OFRUAR ZGJIDHJE OPTIMALE!

JETA ËSHTË SHUMË E SHKURTËR
PËR TË PASUR NDRIÇIM TË MËRZITSHËM

INOVACION DHE PËRSOSMËRI
QË PREJ 1993

GJITHMONË TË ANGAZHUAR PËR STANDARDE TË LARTA ...

…. VEPROJMË ME PËRGJEGJSHMËRI

DUKE OFRUAR ZGJIDHJE OPTIMALE!

FORMA DEKORATIVE NË DEKORIN E BRENDSHËM

PUNA E MIRË ZGJAT SHUMË

PREV
NEXT

DRITA ËSHTË THELBËSORE NË NXITJEN E IMAGJINATËS SË NJERËZVE

PËR ÇFARË JENI TË INTERESUAR ?

Ne ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh... eksploroni produktet tona!

30+

VITE EKSPERIENCË

130+

PUNONJËS

100+

PROJEKTE TË LANÇUARA

50000+

PRODUKTE

50+

PARTNERË NDËRKOMBËTARË

REGJISTROHU PËR LETËR NJOFTIM

Duke u regjistruar tek letër njoftimi jonë, ne do t'ju përditësojmë vazhdimisht me lajmet dhe ofertat më të fundit.

PARTNERËT TANË & DËSHMITË E TYRE

MARRËDHËNIE TË SHKËLQYERA
"Milwaukee është një brand global premium për veglat e punës, pajisje dhe aksesorë, vlerësuar nga industria dhe profesionistë në këtë fushë. Vlerësimi i plotë i tregut shqiptar tregoi qartë, se Albaelettrica është lider në aplikacionet profesionale. Ne besojmë se produktet Milwaukee dhe ekipi profesionist i Albaelettrica përbëjnë një bashkim të frytshëm që do të vlerësohet nga konsumatorët shqiptarë."

Mateusz Rybiański

Menaxher Rajonal për Europën Jug-lindore
Milwaukee Power Tools
"Partneriteti afatgjatë me Albaelettrica përfaqëson për ABB një burim dhe forcë të madhe dhe të vlefshme. Albaelettrica është një partner historik që ndihmon fuqishëm ABB në tregun shqiptar me profesionalizmin dhe kompetencën e tij, si për produktet DINrail. Tek Albaelettrica ne kemi gjetur një ekip shumë të kualifikuar gjithmonë të gatshëm për të bashkëpunuar në një mënyrë profesionale dhe pozitive ".

Luisa Favero

Specialiste Eksporti
ABB S.P.A. – Divizioni i Elektrifikimit të Produkteve
Ndërtimi i Automatëve dhe Çelësa/Prizave
"Karman dhe Albaelettrica, një bashkëpunim i ri dhe dinamik ndriçimi, që po rritet dita ditës".

Giulia Alberici

Departamenti Ndërkombëtar i Shitjeve
Karman
"Ne filluam partneritetin tonë shpërndarës dhe tregtar me Albaelettrica në vitin 2012 duke arritur rezultate të kënaqshme, të cilat janë rritur në mënyrë të vazhdueshme në numër dhe plotësisht të kënaqur me cilësinë, sasinë dhe besueshmërinë e biznesit dhe, në përgjithësi, të marrëdhënieve personale. Ishte menjëherë e qartë se, në sajë të Albaelettrica, brandi DLU - i cili nuk ishte shpërndarë kurrë më parë në Shqipëri dhe Kosovë - do të kishte zhvilluar një njohje të shpejtë dhe afatgjatë të markës vetëm për faktin se Albaelettrica vendosi të mbajë flamurin e DLU, si brandin e vet të ndriçimit. Vlera e shtuar e DLU në Shqipëri dhe Kosovë duket të jetë partneri ekskluziv i Albaelettrica dhe të lejojë konsumatorët / përdoruesit të identifikojnë DLU me Albaelettrica. "

Gabriele Cottoni

CEO & Koordinatior Ndërkombëtar Biznesi
SARL Nërkombëtar DLU
ÇERTIFIKATA
Albaelettrica-Mobile-APP

ALBAELETTRICA MOBILE

Shkarkoni falas aplikacionin tonë si në AppStore dhe Google Play dhe merrni lajmet dhe ofertat më të fundit.

TOP