×

LOKACIONET

1Zyrat Qëndrore

Autostrada Tiranë - Durrës, Km 8-të, TiranëTel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Rruga Myslym Shyri, Kulla III, TiranëTel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlorë

Lagjia 28 Nëntori, Pall. Deneko, VlorëTel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosovë

Autostrada Prishtinë - Mitrovicë, Km 3-të, Shkabaj,
Prishtinë, KosovëTel: +381 287 53056

5Shop 2 Tirana
         Kondicionim

Blv. Zhan D'Ark, pranë Ministrisë së Jashtme, TiranëTel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

ORARET E TEMPLE SHOWROOM

E Hënë - E Premte
8:00 - 18:00
E Shtunë
8:00 - 17:00

FDC 71VNP ~ FDC 90VNP ~ FDC 100VNP

  • Dimensione tepër kompakte

  • Njësi kompakte dhe peshë e reduktuar

  • Kapacitet i madh

  • Distancë e madhe splitimi

  • Njësitë e jashtme të kësaj linje janë të disponueshme në kapacitet 7.10 kW (3HP) dhe 9.00 kW (3.5HP). Këto karakterizohen nga një diametër tubash ftohësi, peshë dhe dimensione totale jashtëzakonisht të reduktuara në krahasim me njësitë e jashtme 7.10 & 10.00 kW të linjës Conter Super DC Inverter MHI 2015

  • Më pak korrozion falë fletëve blu

NJËSITË E BRENDSHME QË MUND TË LIDHEN

Komercial Monosplit Full DC Inverter Smart

Kanalor me presion statik të lartë

Komercial Monosplit Full DC Inverter Smart

Tavanor

Komercial Monosplit Full DC Inverter Smart

Kanalor me presion statik të mesëm

Komercial Monosplit Full DC Inverter Smart

Mural

Komercial Monosplit Full DC Inverter Smart

Kasetë të tipit 84 x 84

Komercial Monosplit Full DC Inverter Smart

Kolonë
TOP