×

LOKACIONET

1Zyrat Qëndrore

Autostrada Tiranë - Durrës, Km 8-të, TiranëTel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Rruga Myslym Shyri, Kulla III, TiranëTel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlorë

Lagjia 28 Nëntori, Pall. Deneko, VlorëTel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosovë

Autostrada Prishtinë - Mitrovicë, Km 3-të, Shkabaj,
Prishtinë, KosovëTel: +381 287 53056

5Shop 2 Tirana
         Kondicionim

Blv. Zhan D'Ark, pranë Ministrisë së Jashtme, TiranëTel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

ORARET E TEMPLE SHOWROOM

E Hënë - E Premte
8:00 - 18:00
E Shtunë
8:00 - 17:00

FDC100VN/VS ~ FDC125VN/VS ~ FDC140VN/VS

  • Tepër kompakte si njësi

  • Kapcitet të madh

  • Performancë e lartë

  • Fleksibilitet në projektim

  • Fleksibilitet në instalim: distanca totale e splitimit 70 m (8~10HP)

KOMPRESORI DC TWIN ROTARY

Reduktim në madhësi dhe rritje e performancës të energjisë (modelet 4~6 HP). Aplikimi i kompresorit DC Twin Rotary lejon një rritje të shpejtësisë deri në 120 rrotullime për sekondë. Përodrimi i kontrolluesit Inverter Vector garanton një performancë më të mirë dhe një redutim në vibrim.

Më PAK KOROZION FALË FLETËVE BLU

Mbështjella e veçantë e fletëve të shkëmbimit të nxehtësisë garanton një rezistencë perfekte ndaj korrozionit dhe dëmtimit të shkaktuar nga agjentët atmosferikë.

FLEKSIBILITET NË INSTALIM

Distanca maksimale e tubave të ftohësit arrijnë deri në 70 m. Distanca maksimale midis njësive të brendshme dhe njësive të jashtme më të ulta ështe 15 m, dhe distanca maksimale midis njësive të brendshme dhe një njësive të jashtme më të larta arrin 30 m.
Lehtësia e ofruar nga një numër i madh zgjidhjesh instalimi rezulton në një mundësi centralizimi të sistemit përmes një rrjeti Superlink, duke përdorur adaptorin SC-ADNA-E për secilën njësi të brendshme.

NJËSITË E BRENDSHME QË MUND TË LIDHEN

Komercial Monosplit Full DC Inverter Super

Kanalor me presion statik të lartë

Komercial Monosplit Full DC Inverter Super

Tavanor

Komercial Monosplit Full DC Inverter Super

Kanalor me presion statik të lartë

Komercial Monosplit Full DC Inverter Super

Kanalor me presion statik të mesëm

Komercial Monosplit Full DC Inverter Super

Kasetë të tipit 84 x 84

Komercial Monosplit Full DC Inverter Super

Kolonë
TOP