×

LOKACIONET

1Zyrat Qëndrore

Autostrada Tiranë - Durrës, Km 8-të, TiranëTel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Rruga Myslym Shyri, Kulla III, TiranëTel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlorë

Lagjia 28 Nëntori, Pall. Deneko, VlorëTel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosovë

Autostrada Prishtinë - Mitrovicë, Km 3-të, Shkabaj,
Prishtinë, KosovëTel: +381 287 53056

5Shop 2 Tirana
         Kondicionim

Blv. Zhan D'Ark, pranë Ministrisë së Jashtme, TiranëTel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

ORARET E TEMPLE SHOWROOM

E Hënë - E Premte
8:00 - 18:00
E Shtunë
8:00 - 17:00

SRK 20~50 ZM-S

 • Kondicioner mural i disponueshëm në 4 nivele fuqie (2.00~5.00 kW)

 • Klasa e energjisë: Ftohje/Ngrohje A++/A+ (2.00~5.00 kW)

 • Impakt i ulët i zhurmave: vetëm 21 dB(A) (2.0~2.5 kW)

 • Trajtim antibakterial në ventilator

 • Distancë e madhe splitimi: 25 m (5.00 kW)

 • Dizajn modern dhe elegant

 • Filtër antialergjik dhe fotokatalitik

 • Operimi në ftohje dhe ngrohje me limit temperature -15° C

 • Kapaciteti nominal (T=35ºC)

  2,00 kW
  Në Ftohje
 • Kapaciteti nominal (T=7ºC)

  2,70 kW
  Në Ngrohje
 • Fuqia nominale e thithur

  0,44 kW
  Në Ftohje
 • Fuqia nominale e thithur

  0,62 kW
  Në Ngrohje
 • Konsumi vjetor i energjisë

  101 kWh/vit
  Në Ftohje
 • Konsumi vjetor i energjisë

  968 kWh/vit
  Në Ngrohje
 • Klasa e rendimentit të energjisë sezonale

  A++
  Në Ftohje
 • Klasa e rendimentit të energjisë sezonale

  A+
  Në Ngrohje
 • Dimensionet (Lartësi x Gjatësi x Gjerësi)

  294 x 798 x 229 mm
  Vetëm njësia e brendshme
 • Niveli i zhurmës

  21 dB
  ... e matur në dB
 • Qarkullimi i ajrit

  468 / 336 / 288 m3/h
  Maksimum/Mesatar/Minimum
 • Pesha Neto

  9,5 Kg
  Vetëm njësia e brendshme
 • Kapaciteti nominal (T=35ºC)

  2,50 kW
  Në Ftohje
 • Kapaciteti nominal (T=7ºC)

  3,20 kW
  Në Ngrohje
 • Fuqia nominale e thithur

  0,62 kW
  Në Ftohje
 • Fuqia nominale e thithur

  0,80 kW
  Në Ngrohje
 • Konsumi vjetor i energjisë

  124 kWh/vit
  Në Ftohje
 • Konsumi vjetor i energjisë

  977 kWh/vit
  Në Ngrohje
 • Klasa e rendimentit të energjisë sezonale

  A++
  Në Ftohje
 • Klasa e rendimentit të energjisë sezonale

  A+
  Në Ngrohje
 • Dimensionet (Lartësi x Gjatësi x Gjerësi)

  294 x 798 x 229 mm
  Vetëm njësia e brendshme
 • Niveli i zhurmës

  21 dB
  ... e matur në dB
 • Qarkullimi i ajrit

  474 / 360 / 300 m3/h
  Maksimum/Mesatar/Minimum
 • Pesha Neto

  9,5 Kg
  Vetëm njësia e brendshme
 • Kapaciteti nominal (T=35ºC)

  3,50 kW
  Në Ftohje
 • Kapaciteti nominal (T=7ºC)

  4,00 kW
  Në Ngrohje
 • Fuqia nominale e thithur

  1,01 kW
  Në Ftohje
 • Fuqia nominale e thithur

  1,00 kW
  Në Ngrohje
 • Konsumi vjetor i energjisë

  173 kWh/vit
  Në Ftohje
 • Konsumi vjetor i energjisë

  1074 kWh/vit
  Në Ngrohje
 • Klasa e rendimentit të energjisë sezonale

  A++
  Në Ftohje
 • Klasa e rendimentit të energjisë sezonale

  A+
  Në Ngrohje
 • Dimensionet (Lartësi x Gjatësi x Gjerësi)

  294 x 798 x 229 mm
  Vetëm njësia e brendshme
 • Niveli i zhurmës

  22 dB
  ... e matur në dB
 • Qarkullimi i ajrit

  606 / 384 / 300 m3/h
  Maksimum/Mesatar/Minimum
 • Pesha Neto

  9,5 Kg
  Vetëm njësia e brendshme
 • Kapaciteti nominal (T=35ºC)

  5,00 kW
  Në Ftohje
 • Kapaciteti nominal (T=7ºC)

  5,80 kW
  Në Ngrohje
 • Fuqia nominale e thithur

  1,55 kW
  Në Ftohje
 • Fuqia nominale e thithur

  1,59 kW
  Në Ngrohje
 • Konsumi vjetor i energjisë

  278 kWh/vit
  Në Ftohje
 • Konsumi vjetor i energjisë

  1568 kWh/vit
  Në Ngrohje
 • Klasa e rendimentit të energjisë sezonale

  A++
  Në Ftohje
 • Klasa e rendimentit të energjisë sezonale

  A+
  Në Ngrohje
 • Dimensionet (Lartësi x Gjatësi x Gjerësi)

  294 x 798 x 229 mm
  Vetëm njësia e brendshme
 • Niveli i zhurmës

  25 dB
  ... e matur në dB
 • Qarkullimi i ajrit

  678 / 468 / 318 m3/h
  Maksimum/Mesatar/Minimum
 • Pesha Neto

  9,5 Kg
  Vetëm njësia e brendshme

SRK 63~80 ZR-S

 • Kondicioner mural i disponueshëm në 3 nivele fuqie (6.30~8.00 kW)

 • Klasa e energjisë: Ftohje/Ngrohje A++/A++ (6.30 kW), A++/A+ (7.10 kW~8,00 kW)

 • Impakt i ulët i zhurmave: vetëm 21 dB(A) (6.30~7.10 kW)

 • Trajtim antibakterial në ventilator

 • Distancë e madhe splitimi: 30 m

 • Modeli SRK 71 ZM-S Model mund të lidhet me njësinë e jashtme FDC 71VNP Conter Smart

 • Dizajn modern dhe elegant

 • Filtër antialergjik dhe fotokatalitik

 • Operimi në ftohje dhe ngrohje me limit temperature -15° C

 • Kapaciteti nominal (T=35ºC)

  6,30 kW
  Në Ftohje
 • Kapaciteti nominal (T=7ºC)

  7,10 kW
  Në Ngrohje
 • Fuqia nominale e thithur

  1,85 kW
  Në Ftohje
 • Fuqia nominale e thithur

  1,74 kW
  Në Ngrohje
 • Konsumi vjetor i energjisë

  291 kWh/vit
  Në Ftohje
 • Konsumi vjetor i energjisë

  1610 kWh/vit
  Në Ngrohje
 • Klasa e rendimentit të energjisë sezonale

  A++
  Në Ftohje
 • Klasa e rendimentit të energjisë sezonale

  A++
  Në Ngrohje
 • Dimensionet (Lartësi x Gjatësi x Gjerësi)

  339 x 1197 x 262 mm
  Vetëm njësia e brendshme
 • Niveli i zhurmës

  25 dB
  ... e matur në dB
 • Qarkullimi i ajrit

  1230 / 1086 / 942 m3/h
  Maksimum/Mesatar/Minimum
 • Pesha Neto

  15,5 Kg
  Vetëm njësia e brendshme
 • Kapaciteti nominal (T=35ºC)

  7,10 kW
  Në Ftohje
 • Kapaciteti nominal (T=7ºC)

  8,00 kW
  Në Ngrohje
 • Fuqia nominale e thithur

  2,05 kW
  Në Ftohje
 • Fuqia nominale e thithur

  2,06 kW
  Në Ngrohje
 • Konsumi vjetor i energjisë

  346 kWh/vit
  Në Ftohje
 • Konsumi vjetor i energjisë

  2055 kWh/vit
  Në Ngrohje
 • Klasa e rendimentit të energjisë sezonale

  A++
  Në Ftohje
 • Klasa e rendimentit të energjisë sezonale

  A+
  Në Ngrohje
 • Dimensionet (Lartësi x Gjatësi x Gjerësi)

  339 x 1197 x 262 mm
  Vetëm njësia e brendshme
 • Niveli i zhurmës

  25 dB
  ... e matur në dB
 • Qarkullimi i ajrit

  1230 / 1116 / 972 m3/h
  Maksimum/Mesatar/Minimum
 • Pesha Neto

  15,5 Kg
  Vetëm njësia e brendshme
 • Kapaciteti nominal (T=35ºC)

  8,00 kW
  Në Ftohje
 • Kapaciteti nominal (T=7ºC)

  9,00 kW
  Në Ngrohje
 • Fuqia nominale e thithur

  2,35 kW
  Në Ftohje
 • Fuqia nominale e thithur

  2,40 kW
  Në Ngrohje
 • Konsumi vjetor i energjisë

  425 kWh/vit
  Në Ftohje
 • Konsumi vjetor i energjisë

  2261 kWh/vit
  Në Ngrohje
 • Klasa e rendimentit të energjisë sezonale

  A++
  Në Ftohje
 • Klasa e rendimentit të energjisë sezonale

  A+
  Në Ngrohje
 • Dimensionet (Lartësi x Gjatësi x Gjerësi)

  339 x 1197 x 262 mm
  Vetëm njësia e brendshme
 • Niveli i zhurmës

  26 dB
  ... e matur në dB
 • Qarkullimi i ajrit

  1230 / 1116 / 972 m3/h
  Maksimum/Mesatar/Minimum
 • Pesha Neto

  16,5 Kg
  Vetëm njësia e brendshme
TOP