×

LOKACIONET

1Zyrat Qëndrore

Autostrada Tiranë - Durrës, Km 8-të, TiranëTel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Rruga Myslym Shyri, Kulla III, TiranëTel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlorë

Lagjia 28 Nëntori, Pall. Deneko, VlorëTel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosovë

Autostrada Prishtinë - Mitrovicë, Km 3-të, Shkabaj,
Prishtinë, KosovëTel: +381 287 53056

5Shop 2 Tirana
         Kondicionim

Blv. Zhan D'Ark, pranë Ministrisë së Jashtme, TiranëTel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

ORARET E TEMPLE SHOWROOM

E Hënë - E Premte
8:00 - 18:00
E Shtunë
8:00 - 17:00
OUTLETSHOWROOM

OUTLET SHOWROOM

Ju mund të nxirrni në pah dhe të theksoni arkitekturën e bukur të ambjentit të jashtëm apo peisazhit të shtëpisë tuaj me ndriçim të menduar mirë në natyrë.

Për çfarëdolloj opsioni që të vendosni, të jeni të sigurt se do të gjeni një koleksion të gjerë dhe të veçantë për ndriçimin pikërisht këtu në showroom-et tona Temple.

Addresa: Blv. "Gjergj Fishta", Qendra Alpas, Tiranë

TOP