×

LOKACIONET

1Zyrat Qëndrore

Autostrada Tiranë - Durrës, Km 8-të, TiranëTel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Rruga Myslym Shyri, Kulla III, TiranëTel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlorë

Lagjia 28 Nëntori, Pall. Deneko, VlorëTel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosovë

Autostrada Prishtinë - Mitrovicë, Km 3-të, Shkabaj,
Prishtinë, KosovëTel: +381 287 53056

5Shop 2 Tirana
         Kondicionim

Blv. Zhan D'Ark, pranë Ministrisë së Jashtme, TiranëTel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

ORARET E TEMPLE SHOWROOM

E Hënë - E Premte
8:00 - 18:00
E Shtunë
8:00 - 17:00

KOMERCIAL MONOSPLIT

Kondicionimi komercial monosplit

Komercial Monosplit Full DC Inverter Hyper – Njësia e jashtme

 • Ruan të njëjtën fuqi ngrohje deri në temperaturën - 15°C
 • Efiçiencë e lartë e energjisë
 • Kapacitet të madh
 • Distancë dhe diferencë niveli splitimi të madhe

Komercial Monosplit Full DC Inverter Super – Njësia e jashtme

 • Njësi të jashtme tepër kompakte
 • Performancë e lartë
 • Kapacitet të madh
 • Distancë dhe diferencë niveli splitimi të madhe

Komercial Monosplit Full DC Inverter Smart – Njësia e jashtme

 • Gamë e madhe
 • Njësi tepër kompakte dhe me peshë të reduktuar
 • Kapacitet të madh
 • Distancë dhe diferencë niveli splitimi të madhe

KOMERCIAL MULTISPLIT

Kondicionimi komercial multisplit

Conter Twin, Triple & Double Twin

Njësitë e jashtme Monosplit mund të përdoren në konfigurimin Twin ose Triple . Njësitë e brendshme të cilat do të kombinohen duhet të kenë të njëjtin kapacitet dhe ti përkasin të njëjtit tip.

Conter V Multi

Konfigurimi V Multi përdor njësitë e brendshme dhe të jashtme të pa kombinuara nga tipi i instalimit, deri në një limit kombinacioni. Sistemet V Multi lejojnë që të lidhen deri në 4 njësi të brendshme me vetëm një njësi të jashtme.

TOP