×

LOKACIONET

1Zyrat Qëndrore

Autostrada Tiranë - Durrës, Km 8-të, TiranëTel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Rruga Myslym Shyri, Kulla III, TiranëTel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlorë

Lagjia 28 Nëntori, Pall. Deneko, VlorëTel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosovë

Autostrada Prishtinë - Mitrovicë, Km 3-të, Shkabaj,
Prishtinë, KosovëTel: +381 287 53056

5Shop 2 Tirana
         Kondicionim

Blv. Zhan D'Ark, pranë Ministrisë së Jashtme, TiranëTel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

ORARET E TEMPLE SHOWROOM

E Hënë - E Premte
8:00 - 18:00
E Shtunë
8:00 - 17:00

Në mënyrë të vazhdueshme kërkojmë mënyra të reja dhe më efikase për tu shërbyer klientve tanë, duke parashikuar në kohë nevojat e tyre

SHËRBIMET TONA

Ne përpiqemi që të krijojmë një marrëdhënie të besueshme afatgjatë, me çdo klient

materiale elektrike

Portofoli ynë i plotë përputhet me kërkesën tonë për cilësi.

 • - Jemi shpërndarësi më i rëndësishëm
 • - Zotërojmë portofol të plotë produktesh
 • - Ofrojmë çmimet më konkuruese
 • - Me cilësi superiore
 • - Dhe performancë të lartë

zgjidhje për ndriçimin

Arti i ndriçimit në jetën tuaj.

 • - Ofrojmë rezultate efikase të energjisë
 • - Përmirësojmë jetesën e përditshme
 • - Krijojmë atmosferë
 • - Ofrojmë cilësi të lartë
 • - Ofrojmë cilësi

home automation

Përmirësimi i jetesës dhe menaxhimi i burimeve

 • - Përmirësojmë jetesën
 • - I përshtatemi natyrës tuaj
 • - Mundësojmë akses në largësi
 • - Përditshmëri
 • - Dhe angazhim për kursim energjie

network solutions

Përmirësojmë cilësinë e komunikimit dhe shpejtojmë progresin.

 • - Përmirësojmë kualitetin e komunikimit
 • - Përshpejtojmë progresin
 • - Plotësojmë nevojat për siguri të dhënash
 • - Sigurojmë zgjidhje profesionale
 • - Ndihmojmë klientët tanë të zgjerojnë aktivitetin

projektim inxhinierik

Projektim profesional dhe shërbim cilësor.

 • - Cilësi të lartë të shërbimeve tona
 • - Siguri në implementimin e projektit
 • - Saktësi në implementimin e projektit
 • - Mundësi në implementimin e projektit
 • - Besueshmëri

power tools

Nothing but Heavy Duty! Ofrojmë zgjidhje inovative me produktivitet sa më të lartë

 • - Vegla pune elektrike të cilësisë më të lartë
 • - Funksionalitet maksimal
 • - Performancë dhe jetëgjatësi
 • - Teknika të sofistikuara prodhimi
 • - Të prodhuara të japin maksimumin

sisteme kondicionimi

Ne perfaqesojme ne treg sisteme kondicionimi me kualitet te larte

 • - Me shume eficence energjie ne ftohje dhe ngrohje
 • - Me shume temperature te qendrueshme
 • - Me shume jetegjatesi
 • - Cilesi me e mire e ajrit ne ambjent
 • - Sisteme Inovative qe ofrojne zgjidhje ideale

sisteme fiksimi

Fleksibilitet maksimal i dizenjimit, produktit dhe shërbimit, për kënaqësinë e çdo konsumatori.

 • - Upa sizmike
 • - Upa najloni
 • - Rezinë
TOP