×

LOKACIONET

1Zyrat Qëndrore

Autostrada Tiranë - Durrës, Km 8-të, TiranëTel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Rruga Myslym Shyri, Kulla III, TiranëTel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlorë

Lagjia 28 Nëntori, Pall. Deneko, VlorëTel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosovë

Autostrada Prishtinë - Mitrovicë, Km 3-të, Shkabaj,
Prishtinë, KosovëTel: +381 287 53056

5Shop 2 Tirana
         Kondicionim

Blv. Zhan D'Ark, pranë Ministrisë së Jashtme, TiranëTel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

ORARET E TEMPLE SHOWROOM

E Hënë - E Premte
8:00 - 18:00
E Shtunë
8:00 - 17:00
SHOWROOMQËNDROR

SHOWROOM QËNDROR

Ne ofrojmë eksperiencë të kënaqshme gjatë blerjeve tuaja në showroom-et tona (Zyrat Qëndrore & Magazinat: Autostrada Tiranë - Durrës, km 8).

Albaelettrica ka reputacion të rëndësishëm në treg duke asistuar çdo ditë ndërtuesit, pronarët e shtëpive, arkitektët dhe dizenjuesit në zgjedhjen e dekorit të përsosur të ndriçimit për shtëpitë dhe projektet e tyre. Ne ekspozojmë me qindra ndriçues në showroom-et tona, aksesorë ndriçimi etj.

Ne jemi krenarë për reputacionin tonë prej më shumë se dy dekadash, si partner i besueshëm biznesi me klientët dhe shpërndarësit tanë.

Ne ju ftojmë të vizitoni showroom-et tona dhe të zbuloni se çfarë Albaelettrica mund të bëjë për ju.

TOP