×

LOKACIONET

1Zyrat Qëndrore

Autostrada Tiranë - Durrës, Km 8-të, TiranëTel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Rruga Myslym Shyri, Kulla III, TiranëTel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlorë

Lagjia 28 Nëntori, Pall. Deneko, VlorëTel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosovë

Autostrada Prishtinë - Mitrovicë, Km 3-të, Shkabaj,
Prishtinë, KosovëTel: +381 287 53056

5Shop 2 Tirana
         Kondicionim

Blv. Zhan D'Ark, pranë Ministrisë së Jashtme, TiranëTel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

ORARET E TEMPLE SHOWROOM

E Hënë - E Premte
8:00 - 18:00
E Shtunë
8:00 - 17:00
ALBAELETTRICASISTEME KONDICIONIMI

SISTEME KONDICIONIMI

Mitsubishi Heavy Industries ofron një të ardhme të sigurt nëpërmjet teknologjive dhe pasionit

Mitsubishi Heavy Industries ka për qëllim ti ofrojë brezit të ri një të ardhme të sigurt për një jetesë komode dhe të lumtur nëpërmjet teknologjive që mrekullojnë njerëzit.

Për të arritur këtë qëllim, kompania synon të ofrojë akoma më shumë vlera duke përmirësuar teknologjinë dhe duke përdorur ide dhe koncepte të reja për të integruar teknologji të ndryshme.

Hokkaido: Përvoja e bën teknologjinë

Kursimi i energjisë, respekti dhe kujdesi për mjedisin kanë qenë gjithmonë objektiva të Hokkaido-s, e angazhuar në zhvillimin e zgjidhjeve teknologjike për të ardhmen.

TOP