×

LOKACIONET

1Zyrat Qëndrore

Autostrada Tiranë - Durrës, Km 8-të, TiranëTel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Rruga Myslym Shyri, Kulla III, TiranëTel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlorë

Lagjia 28 Nëntori, Pall. Deneko, VlorëTel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosovë

Autostrada Prishtinë - Mitrovicë, Km 3-të, Shkabaj,
Prishtinë, KosovëTel: +381 287 53056

5Shop 2 Tirana
         Kondicionim

Blv. Zhan D'Ark, pranë Ministrisë së Jashtme, TiranëTel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

ORARET E TEMPLE SHOWROOM

E Hënë - E Premte
8:00 - 18:00
E Shtunë
8:00 - 17:00

SISTEMET VRF

Sistemet VRF të serisë KX me rrjedhje të ndryshueshme janë një rezultat i shkëlqyer i arritur prej Mitsubishi Heavy Industries për kondicionimin e ambienteve komerciale dhe ambienteve rezidenciale me hapësira mesatare ose të madhe. Sistemet VRF i përgjigjen kërkesave bazike si reduktim i konsumit të energjisë, fleksibilitet dhe thjeshtësi në instalim, siguri dhe menaxhim i centralizuar i sistemit. Sistemet VRF të Mitsubishi Heavy Industries ofrojnë pesë zgjidhje të ndryshme për kondicionimin industrial: sistemet me pompë ngrohje KXE6 të serive Micro, Classic Big dhe Retrofit R22 dhe sistemet KXR6 me 3 tuba.

KXE6 – Micro

6 kapacitete (11.2, 14, 15.5, 22.4, 28, 33.5 kW). Tre kapacitetet e para (Micro Compact) janë të pajisura me një ventilator horizontal dhe ushqim 1-fazor dhe 3-fazor. Kapacitetet e tjera (Micro Large Connection) janë të pajisura me dopio ventilator horizontal dhe ushqim 3-fazor.

KXR6 – 3 tuba

11 kapacitete (22.4, 28, 33.5, 40, 45, 50.4, 56, 61.5, 68 kW), të gjithë të pajisur me dopio ventilator vertikal dhe të karakterizuar nga një ushqim 3-fazor. Është i mundur instalimi i dy njësive në kombinim, në mënyrë që të arrihet kapaciteti 136 kW, me 80 njësi të brendshme. Distanca totale e splitimit arrin 1000 m.

KXE6 Classic Big

2 kapacitete (56.0, 68.0 kW), dopio kompresor DC Inverter dhe dopio kompresor 3D scroll. Distanca totale e splitimit arrin 1000 m, me një distancë maksimale prej 160 m midis njësisë së jashtme dhe njësisë së brendshme më të largët.

VRF - T KXZ

Mitsubishi Heavy Industries prezanton sistemin e ri me pompë ngrohje KXZ me teknologjinë VRF-T. Ky model siguron performancë të lartë, dizajn kompakt, kursim energjie deri në 34 %, gjatë ftohjes, në krahasim me modelet tradicionale VRF.

KX6 - Retrofit R22

2 kapacitete (22.4, 28 kW), njësia e re Retrofit lejon ri-përdorimin e tubave ekzistues në rast se zëvendësohet sistemi i vjetër R22. Mund të përshtatet për ftohës R22, R407C me rang të madh tubash.

TOP