×

LOKACIONET

1Zyrat Qëndrore

Autostrada Tiranë - Durrës, Km 8-të, TiranëTel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Rruga Myslym Shyri, Kulla III, TiranëTel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlorë

Lagjia 28 Nëntori, Pall. Deneko, VlorëTel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosovë

Autostrada Prishtinë - Mitrovicë, Km 3-të, Shkabaj,
Prishtinë, KosovëTel: +381 287 53056

5Shop 2 Tirana
         Kondicionim

Blv. Zhan D'Ark, pranë Ministrisë së Jashtme, TiranëTel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

ORARET E TEMPLE SHOWROOM

E Hënë - E Premte
8:00 - 18:00
E Shtunë
8:00 - 17:00

PARTNERITETE STRATEGJIKE NDËRKOMBËTARE

Partneritetet tona na mundësojnë të zgjerojmë dhe thellojmë shtrirjen tonë, të rrisim bazën e klientëve dhe të hyjmë në tregje të reja.

Partnerë Ndërkombëtarë që ndajnë të njëjtat vlera dhe besime mbi rëndësinë e zhvillimit të biznesit.

Burimi i rritjes së qëndrueshme!

Partneritetet strategjike ndërkombëtare i kanë dhënë kompanisë tonë mundësinë për tu zhvilluar më tej.

Përveç rritjes së bazës tonë të klientëve, partneritetet ndërkombëtare kanë ndikuar që kompania jonë të ketë qasje në produkte e shërbime të reja, duke udhëhequr tregun e brendshëm dhe numrin e klientëve tanë të përhershëm.

PARTNERËT
TANË

TOP