×

LOKACIONET

1Zyrat Qëndrore

Autostrada Tiranë - Durrës, Km 8-të, TiranëTel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Rruga Myslym Shyri, Kulla III, TiranëTel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlorë

Lagjia 28 Nëntori, Pall. Deneko, VlorëTel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosovë

Autostrada Prishtinë - Mitrovicë, Km 3-të, Shkabaj,
Prishtinë, KosovëTel: +381 287 53056

5Shop 2 Tirana
         Kondicionim

Blv. Zhan D'Ark, pranë Ministrisë së Jashtme, TiranëTel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

ORARET E TEMPLE SHOWROOM

E Hënë - E Premte
8:00 - 18:00
E Shtunë
8:00 - 17:00
TEMPLE SHOWROOMNDRIҪIMI I BRENDSHËM

TEMPLE SHOWROOM

Showroom-e ndriçimi të cilësisë më superiore, që i ofrojnë klientëve gamën më të madhe dhe më të veçantë të produkteve të ndriçimit dhe që i përshtaten çdo projekti.

Qëllimi ynë është që t’jua bëjmë zgjedhjen e ndriçimit të lehtë dhe të kënaqshme; stafi ynë me përvojë është këtu për t’ju këshilluar dhe ndihmuar me të gjitha pyetjet që mund të keni për ndriçimin.

Adresa: Blv. "Gjergj Fishta", Qendra Alpas, Tiranë

TOP