×

LOKACIONET

1Zyrat Qëndrore

Autostrada Tiranë - Durrës, Km 8-të, TiranëTel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Rruga Myslym Shyri, Kulla III, TiranëTel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlorë

Lagjia 28 Nëntori, Pall. Deneko, VlorëTel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosovë

Autostrada Prishtinë - Mitrovicë, Km 3-të, Shkabaj,
Prishtinë, KosovëTel: +381 287 53056

5Shop 2 Tirana
         Kondicionim

Blv. Zhan D'Ark, pranë Ministrisë së Jashtme, TiranëTel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

ORARET E TEMPLE SHOWROOM

E Hënë - E Premte
8:00 - 18:00
E Shtunë
8:00 - 17:00

Ne ofrojmë zgjidhje optimale

NETWORK SOLUTIONS

Përmirësojmë cilësinë e komunikimit dhe shpejtojmë progresin

Ne e bëjmë të thjeshtë për klientët tanë që të ndërtojnë dhe të menaxhojnë praninë e tyre në rrjet. Jemi përqëndruar në ndihmën që i japim bizneseve, eteve shtetërore apo publike, rrjeteve civile dhe industriale të përmbushin nevojat e tyre pë shpejtësinë dhe sigurinë e informacionit.
Aftësia krijuese dhe puna e palodhur e punonjësve tanë u ka mundësuar klientëve që, nëpërmjet zgjidhjeve profesionale për rrjetet LAN, të përmirësojnë dhe të rrisin efikasitetin në bizneset e tyre.
Materialet që ne ofrojmë si Fibra Optike, Kabllot LAN, Sistemet e Telefonisë, Panelet RACK, etj, ndihmojnë klientët tanë të ndërtojnë apo zgjerojnë aktivitetet e tyre duke përmirësuar cilësinë e komunikimit dhe përshpejtuar progresin.
TOP