×

LOKACIONET

1Zyrat Qëndrore

Autostrada Tiranë - Durrës, Km 8-të, TiranëTel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Rruga Myslym Shyri, Kulla III, TiranëTel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlorë

Lagjia 28 Nëntori, Pall. Deneko, VlorëTel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosovë

Autostrada Prishtinë - Mitrovicë, Km 3-të, Shkabaj,
Prishtinë, KosovëTel: +381 287 53056

5Shop 2 Tirana
         Kondicionim

Blv. Zhan D'Ark, pranë Ministrisë së Jashtme, TiranëTel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

ORARET E TEMPLE SHOWROOM

E Hënë - E Premte
8:00 - 18:00
E Shtunë
8:00 - 17:00

Albaelettrica partneritet të ri me “Molto Luce”


Albaelettrica nis një partneritet të ri me “Molto Luce”, me qëllimin që të zhvillohet edhe më tej si lider i vërtetë në industrinë e ndriçimit.

“Molto Luce” është një kompani, pasioni i së cilës i referohet gjithmonë ndriçimit që nga themelimi i saj në vitin 1981.

Është atmosfera e mrekullueshme e ndriçimit që krijon një ambient të veçantë në një dhomë. Pavarësisht nëse është hapësirë për të jetuar, zyrë, dyqan ose restorant, ndriçimi i duhur luan një rol të rëndësishëm. “Molto Luce” është marrë me ndriçimin për më shumë se 30 vjet dhe i njeh të gjitha aspektet e ndriçimit modern. Eshtë bashkëveprimi i një gamë të gjerë të produkteve të kualitetit të lartë dhe një ekspertize të planifikimit efikas që garantojnë suksesin e koncepteve.  

http://www.moltoluce.com/

Tashmë këto produkte do të ofrohen për ju nga Albaelettrica.

 

TOP