×

LOKACIONET

1Zyrat Qëndrore

Autostrada Tiranë - Durrës, Km 8-të, TiranëTel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Rruga Myslym Shyri, Kulla III, TiranëTel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlorë

Lagjia 28 Nëntori, Pall. Deneko, VlorëTel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosovë

Autostrada Prishtinë - Mitrovicë, Km 3-të, Shkabaj,
Prishtinë, KosovëTel: +381 287 53056

5Shop 2 Tirana
         Kondicionim

Blv. Zhan D'Ark, pranë Ministrisë së Jashtme, TiranëTel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

ORARET E TEMPLE SHOWROOM

E Hënë - E Premte
8:00 - 18:00
E Shtunë
8:00 - 17:00

ASPIRATOR CENTRIFUGAL ARIETT LL

karakteristika

Karakteristikat kryesore

 • Materiali: plastik rezistent ndaj rrezeve UV (parandalon vjetërsinë që mund të shkaktohet nga ekspozimi në diell)

 • Diametri nominal: 100 mm

 • Motor i mbrojtur ndaj mbingarkesave termike dhe kuzhineta

 • Qarkullimi maksimal i ajrit: 70 m3/orë

TË DHËNAT TEKNIKE

 • Intensiteti maksimal i thithur: 0,14 A

 • Fuqia maksimale e thithur: 18 W

 • Pesha: 1,47 Kg

 • Tensioni: 230 V

 • Rrotullime për minutë: 2315 RPM

 • Frekuenca: 50 Hz

 • Temperatura max. e ambientit për funksionim të vazhduar: 40º

TË DHËNAT E ENERGJISË

 • Konsumi i energjisë SEC mesatare: -5,5 kWh/m2a

 • Konsumi i energjisë SEC (ftohje): -18,9 kWh/m2a

 • Konsumi i energjisë SEC (ngrohje): 2,1 kWh/m2a

DIMENSIONET

 • Dimensioni A: 156 mm

 • Dimensioni B: 123 mm

 • Dimensioni C: 25 mm

 • Dimensioni D: Ø 97 mm

 • Dimensioni E: 60 mm

 • Dimensioni F: 60 mm

TOP