×

LOKACIONET

1Zyrat Qëndrore

Autostrada Tiranë - Durrës, Km 8-të, TiranëTel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Rruga Myslym Shyri, Kulla III, TiranëTel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlorë

Lagjia 28 Nëntori, Pall. Deneko, VlorëTel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosovë

Autostrada Prishtinë - Mitrovicë, Km 3-të, Shkabaj,
Prishtinë, KosovëTel: +381 287 53056

5Shop 2 Tirana
         Kondicionim

Blv. Zhan D'Ark, pranë Ministrisë së Jashtme, TiranëTel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

ORARET E TEMPLE SHOWROOM

E Hënë - E Premte
8:00 - 18:00
E Shtunë
8:00 - 17:00

FLEXY LINE DC INVERTER - DYSHEME & TAVANOR

specifikime

Karakteristikat kryesore

 • 5 kapacitete: 3.51 ~ 15.82 kW

 • Dy tipe instalimi (dysheme ose tavanor)

 • Shpërndarje duale e ajrit

 • Oshilim vertikal i fletëve të shkarkimit dhe kënd i gjerë i shpërndarjes së ajrit (për të dy tipet)

 • Komandim i alarmit dhe Terminalit on / off

 • Vendosje e parametrave të ventilatorit në ngrohje

 • Wi-Fi (opsionale)

 • Programues kohor (javor)

Të tjera

 • Defrost (procesi i shkrirjes) i kompjuterizuar

 • Autorestart

 • Modalitet Turbo

 • Shpërndarje 3D e ajrit

TOP