×

LOKACIONET

1Zyrat Qëndrore

Autostrada Tiranë - Durrës, Km 8-të, TiranëTel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Rruga Myslym Shyri, Kulla III, TiranëTel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlorë

Lagjia 28 Nëntori, Pall. Deneko, VlorëTel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosovë

Autostrada Prishtinë - Mitrovicë, Km 3-të, Shkabaj,
Prishtinë, KosovëTel: +381 287 53056

5Shop 2 Tirana
         Kondicionim

Blv. Zhan D'Ark, pranë Ministrisë së Jashtme, TiranëTel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

ORARET E TEMPLE SHOWROOM

E Hënë - E Premte
8:00 - 18:00
E Shtunë
8:00 - 17:00

Workshop: Drita dhe Arkitektura
Drita si një nga faktorët më të rëndësishëm në arkitekturë

Të enjten, në datën 23 mars 2017, Albaelettrica zhvilloi një workshop me studentët e Masterit në Arkitekturë të Universitetit Epoka; një ftesë e Assoc. Prof. Dr. Sokol Dervishi, Shef i Departamentit të Arkitekturës në Universitetin Epoka.

Përgatitur dhe prezantuar nga Adela Terpo, sesioni përfshiu edhe shembuj mbi projektimin e ndriçimit dhe ndriçuesëve, pyetje & përgjigje etj. Adela është arkitekte në fushën e ndriçimit, dhe prej më shumë se 7 vjetësh punon të krijijojë atmosferë unike ndriçimi për të transformuar sa më mirë hapësirën. Puna e saj në këtë kompani përfshin një gamë të gjerë projektesh në fushën rezidenciale, atë të korporatave etj.

Studentët (arkitektët e ardhshëm), mësuan më shumë në lidhje me potencialin dhe vlerat e Albaelettrica-s në treg, nëpërmjet një prezantimi të vënë në dispozicion nga Genta Druga, Menaxhere e Marketingut të kompanisë.

Albaelettrica – Ne Vendosim Standartet

[rev_slider alias=”Workshop Epok”]

TOP