×

LOKACIONET

1Zyrat Qëndrore

Autostrada Tiranë - Durrës, Km 8-të, TiranëTel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Rruga Myslym Shyri, Kulla III, TiranëTel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlorë

Lagjia 28 Nëntori, Pall. Deneko, VlorëTel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosovë

Autostrada Prishtinë - Mitrovicë, Km 3-të, Shkabaj,
Prishtinë, KosovëTel: +381 287 53056

5Shop 2 Tirana
         Kondicionim

Blv. Zhan D'Ark, pranë Ministrisë së Jashtme, TiranëTel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

ORARET E TEMPLE SHOWROOM

E Hënë - E Premte
8:00 - 18:00
E Shtunë
8:00 - 17:00

KOMERCIAL MULTISPLIT FULL DC INVERTER HYPER - KOMBINIMET TWIN & TRIPLE

 • 3 kapacitete (10, 12, 14 kW)

 • Kombinime Twin dhe Triple (Dyshe & Treshe)

 • Fuqi ngrohje konstante deri në -15° C

 • Efiçiencë e lartë energjie

 • Fuqi e lartë

 • Distancë e madhe splitimit

 • Performancë e lartë

Shkarkoni skedën teknike të kombinimeve midis njësive të brendshme dhe të jashtme.

KOMERCIAL MULTISPLIT FULL DC INVERTER SUPER - KOMBINIMET TWIN, TRIPLE & DOUBLE TWIN

 • 5 kapacitete (10, 12.5, 14, 20, 25 kW)

 • Kombinime Twin, Triple, Double Twin

 • Fuqi e lartë

 • Njësi të jashtme tepër kompakte

 • Distancë e madhe splitimi

 • Performancë e lartë

KONFIGURIMET

Për të përdorur njësitë e jashtme, duhet me patjetër të aktivizohet konfigurimi Twin & Triple. Njësitë e brendshme të cilat do të kombinohen duhet t'i përkasin të njëjtit tip dhe të kenë të njëjtin kapacitet.

Shkarkoni skedën teknike të kombinimeve midis njësive të brendshme dhe të jashtme.

TOP